i heart you

hejhej! bloggandet går ju bra känner jag haha. kanske ska lägga ner den, skriver ju aldrig längre! vet aldrig vad jag ska skriva!

men idag.. idag är det dagen som jorden ska gå under, vad säger ni? sant eller inte? tror inte det är så iallafall men om det skulle va så får jag tillbringa min sista tid med den bästa! hoppas han hinner hem från skolan först bara.. haha. men jorden går inte under idag! det kan den inte göra!

det är snart nyår.. snart 2013.. om man tänker tillbaka ett år tillbaka, alltså vårterminen 2012. då gick jag i nian i min gamla klass med mina fina lärare. vi hade massa nationella prov och det ända vi pratade om var betyg, och jag nästan spydde på orden betyg och nationella prov för det var ett ständigt tjat om det. det va jättejobbigt. sen om man går över till sommaren, då for jag runt överallt! levde typ i en resväska för jag åkte till vänner som jag inte träffade så ofta! sen träffade jag ju Jonathan i slutet av sommarlovet, sen började jag gymnasiet, nya människor, nya namn, nya vänner och lärare. allt nytt, fick börja om från hela början. konstig känsla. det har gått så galet fort! kändes som om det va igår jag hade ett nationellt prov i nian, och typ imorse jag var nervös och rädd att börja gymnasiet. nu åker jag dit som om det vore helt normalt, som om jag alltid har gjort det på något sätt!
men det här året har varit mycket nytt och många avslut. många gamla klasskamrater man inte ens har kontakt med, och alla fina lärare på Åby, som jag saknar dom! mina mentorer.. åå.. dom som går på högstadiet, njuuuuut!

men varför är jag uppe såhär tidigt?! ska gå och somna om igen.. jag har ju min första sovmorgon på mitt jullov! gött! men lycka till med att överleva idag, tycker om er! puss och kram!

RSS 2.0